Aanbod

Groot nieuws! BuroBLIJ lanceert een Instacursus: BLIJE KEUZES EN DE MOED VAN IMPERFECTIE! Op 3 januari starten we met een inspirerende en praktische “een-dags instacursus”. Op 4 momenten die dag, loods ik jou door de Lockdown heen! Schrijf je nu in en profiteer van de tijdelijk korting van ruim 60% en betaal slechts €18.00! Meer info vind je op de instragram pagina van burBLIJ!

LockDown vs. OpenUp:
Een unieke combinatie van Wandelen, de principes van Reiki, Mindfulness en Meditatie. We gaan contact maken met het seizoen in het moment: De grond voelen en naar de hemel reiken, de energie om ons heen voelen en die in onszelf. Met meditatie oefeningen maken we contact met wat er in ons leeft en vergroten we ons lichaamsbewust zijn. Jij gaat jouw pad bepalen en ontdekken wat je in jezelf onderweg ontmoet.  Waar de wereld om ons heen sluit; openen wij onszelf. Dit wil ik!

Wil je op de hoogte zijn van het eerste nieuws? Meld je via het contactformulier aan voor de nieuwsbrief.

  • Kennismaking een kennismaking is altijd vrijblijvend. Dit kan (mede door de COVID-19 richtlijnen) via beeldbellen. We bespreken in 30 minuten jouw vragen en mijn mogelijkheden.
  • “Voor de eerst keer”, een losse – vrij in te vullen- reiki behandeling, met voor- en nabespreking, €60,- incl. BTW;

Praktisch:

  • De afspraken zijn bij BuroBlij of op locatie;
  • Trek gemakkelijke en/ of warme kleding aan;
  • In verband met de covid19- maatregelen vraag ik je om de RIVM richtlijnen te volgen en tijdig af te melden bij klachten. Bij een afmelding binnen 24 uur wordt het totale bedrag doorgerekend.

Wees trouw aan jezelf, aan jouw weg.

Nog even geduld, het duurt nog een paar weken voordat je een afspraak kunt maken voor Wandelcoaching. Ben jij haantje de voorste en wil je alvast contact en voor bespreken wanneer wij aan de slag kunnen, vul dan je gegevens op het onderstaande formulier in. Tot snel!