Over

Iedereen jaagt geluk na, enkelen hebben het geluk om te ontdekken dat ze dat al zijn.

Mijn naam is Quin en ik woon met vriend, mijn twee kinderen en hond Duuk in het centrum van Oosterhout. Een stad waar ik ben geboren en naar toe ben teruggekeerd na mijn studie. Ruim een jaar geleden besloot ik enkel nog keuzes te maken waar ik blij van word.

In de afgelopen vijftien jaar heb ik honderden mensen begeleid tijdens de moeilijkste perioden van hun leven. Het viel mij op dat juist in die perioden, mensen beschikken over enorme veerkracht. Ik heb mogen zien dat heling ligt in de relatie die je met jezelf hebt, alvorens je veilige en gelukkige relaties met anderen aan kunt gaan.
Mijn interesse in complexe relaties, veiligheid en hechting zorgde ervoor dat ik mij daarin heb gespecialiseerd, en een unieke werkwijze hanteer waarbij mensen de weg naar zichzelf terug kunnen vinden. 

Leren gaat met vallen en opstaan. Dat gold zeker ook voor mij. Diverse ingrijpende levensgebeurtenissen maakten het mogelijk om te groeien na diep te zijn gevallen. En in de afgelopen jaren heb ik ook het geluk gehad, vrouwen te ontmoeten die mij steunden, inspireerden en mijn gids waren.

Ik geloof dat het ervaren van blijdschap en liefde bij jezelf begint en vrouwen, van andere vrouwen, leren hoe zij volledig zichzelf kunnen zijn. BuroBLIJ opende in november van 2020 haar deuren. Dé plek waar jouw weg naar blijdschap, zelfliefde en lichaamsbewustzijn begint! 

Wil jij op de hoogte blijven van alle inside info, acties en ontwikkelingen: Laat via het contactformulier je mail adres achter voor de nieuwsbrief!

Je kunt van mij verwachten dat ik gedreven met jou op pad ga. Ik deel met jou mijn kennis, ervaring en liefde: De unieke combinatie waarmee ik ook jou dichter bij jezelf breng.
Het zal je verbazen: Alles wat je anders wilt is reeds in jou aanwezig. Samen gaan we op onderzoek uit en daarbij stel ik prikkelende vragen, denk ik in mogelijkheden en bezit een hoge mate van creativiteit én nuchterheid. Je kunt er vanuit gaan dat ik jou met open hart, vrij van oordelen en met humor en zelfkennis tegemoet zal treden.
Omdat ik het belangrijk vind om mezelf blijvend te ontwikkelen, ben ik geregistreerd in het SKJ register. Naast buroBLIJ werk ik met veel plezier in de (gedwongen) jeugdzorg.

Ik geloof dat liefhebben de basis legt voor warme en veilige relaties. Daarom leg ik eerst de focus op mijzelf.