Over

Iedereen jaagt geluk na, enkelen hebben het geluk om te ontdekken dat ze dat al zijn.

Mijn naam is Quin en ik woon met vriend, mijn twee kinderen en hond Duuk in het centrum van Oosterhout. Een stad waar ik ben geboren en naar toe ben teruggekeerd na mijn studie. Met buroBLIJ initieer ik een plek waar hoop en kwetsbaarheid centraal staan naast liefde voor jezelf en je omgeving, met als resultaat meer blijdschap en plezier in het leven.

Tijdens en na mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening heb ik mij gespecialiseerd in complexe relaties, veiligheid en hechting. Omdat ik het belangrijk vind om mezelf blijvend te ontwikkelen, ben ik geregistreerd in het SKJ register. Naast mijn werk in de jeugdzorg beoefen ik sinds 2015 Reiki en wandel ik dagelijks.

De combinatie van wandelen, reflecteren, praten en reiki brengt mij blijdschap, plezier, rust en ontspanning. Het wijst mij de weg naar geluk en liefde evenals focus op de keuzes die ik wil maken. Omdat ik om mij heen vrouwen zie die net als ik zoekende zijn besloot ik mijn passies te bundelen in buroBLIJ.

Je kunt van mij verwachten dat ik gedreven met jou op pad ga. Daarbij stel ik prikkelende vragen, denk ik in mogelijkheden en bezit een hoge mate van creativiteit én nuchterheid. Je kunt er vanuit gaan dat ik jou met open hart, vrij van oordelen en met humor en zelfkennis tegemoet zal treden.

Ik geloof dat liefhebben de basis legt voor warme en veilige relaties. Daarom leg ik eerst de focus op mijzelf.